‘Cabaret, Cabaret’ met Breeman & Breedijk

De Theaterbakkerheij presenteert ‘Cabaret, Cabaret’… mét: Breeman & Breedijk. Twee top-acts op één podium. Kleintje Kunst XL! Beide acts aan elkaar gewaagd, maar toch zo anders. De rode draad van deze avond is dat er gelachen zal worden! Tickets (mét lach-garantie) zijn nu te koop!

Breeman en Breedijk debuteerden afzonderlijk bij Kleintje Kunst Op Vrijdag. Dat was overdonderend, hilarisch, én mooi! Categorie: dak eraf! Met echt goede teksten en eigenzinnige songs. Diverse toeschouwers hadden het nog lang over gevoelige lachspieren.

𝐁𝐚𝐫𝐛𝐚𝐫𝐚 𝐁𝐫𝐞𝐞𝐝𝐢𝐣𝐤 – 𝐛𝐞𝐞𝐬𝐭𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠 𝐟𝐢𝐣𝐧𝐳𝐢𝐧𝐧𝐢𝐠
Deze onorthodoxe en vol-rood gestifte krullenbos (blond!) pakt je in waar je bij staat. Iedereen en overal! Enkele reacties: ‘Beestachtige liedteksten, fijnzinnige vondsten en snedige humor!’ ; ‘Wat een top-avond! dank je Barbara!’Altijd onderweg. Gewapend met gitaar, ukelele, geweldige stem en flitsende improvisaties! Speelde bij Radio 2, de AVRO televisie, stond in Paradiso en is kind aan huis op Oerol. Steeds vaker zorgt ze voor de vrolijke noot bij seminars, bijeenkomsten en events. Nu even terug in De Theaterbakkerheij, met hits én nieuw materiaal.Barbara Breedijk! Niet te missen!

===𝐌𝐚𝐫𝐭𝐢𝐣𝐧 ‘𝐌𝐮𝐬𝐨𝐧𝐢𝐮𝐬’ 𝐁𝐫𝐞𝐞𝐦𝐚𝐧
Martijn speelde al gitaar voor hij kon lopen. Studeerde BDI – Bibliotheek- en Documentaire Informatiekunde – aan de Haagse Hogeschool. Martijn Musonius Breeman, kind van de muzen. De liedjes die hij uit zijn onafscheidelijk troubadourshoedje tovert, zijn Hogeschool niveau. En toch zo herkenbaar, invoelbaar. Zo maakte ‘Kriebelbeestjes’, bij zijn debuut in De Theaterbakkerheij, een onuitwisbare indruk! Vormvast, cabaretesk en ontwapenend direct. Ligt goed in Gouda. Nu voor de 3e keer terug in De Theaterbakkerheij. Met meer, en nieuw!Martijn Musonius Breeman. Niet te missen!

Tickets (mét lach-garantie) zijn nu te koop!