Green Heart Blues Night: Muddy Waters Tribute

Blues liefhebbers opgelet! Na de succesvolle eerste editie keert de Green Heart Blues Night vrijdag 15 november terug in De Theaterbakkerheij. Wederom met een top act: The Muddy Waters Tribute Band. Er is zowel sta- als zitgelegenheid bij dit concert.

Verwacht een wervelende show als eerbetoon aan de ‘Father of the Blues’. Ze spelen een combinatie van nummers in dezelfde opbouw als de Muddy Waters Blues Band dit in de jaren 70 deed. Je wordt tijdens de show meegenomen in de sfeer en vibe van één van de belangrijkste, invloedrijkste en bekendste blues artiesten en diens band die er ooit bestaan heeft. Ondersteund door lichteffecten en videobeelden wordt het een waar spektakel.

THE HOOCHIE COOCHIE TOUR
65 jaar geleden werd één van de bekendste Blues nummers aller tijden uitgebracht: ‘Hoochie Coochie Man’ door Blues legende Muddy Waters. Als eerbetoon tourt The Muddy Waters Tributeband dit jaar door het land met ‘The Hoochie Coochie Tour’.

ROBBERT FOSSEN & THOMAS TOUSSAINT
Award winnend zanger en gitarist Robbert Fossen is de frontman van deze groep. Hij wist tot nu toe als enige Nederlander de finale te halen bij de prestigieuze International Blues Challenge in Memphis, waar hij Nederland vertegenwoordigde op het wereldtoneel. Robbert heeft inmiddels een behoorlijke staat van dienst en begeleidde diverse Amerikaanse artiesten op Europese tournees. De jongere maar tevens award winnende muzikant is harmonicaspeler Thomas Toussaint, die aan Robbert’s zijde de ‘Mississippi saxophone’ laat schallen.