Hans Kazàn & Steven Kazàn: Alive and Kicking

Zeggen wij goocheltrucs, dan zeg jij Hans Kazàn! Op woensdag 27 november ontvangen we Nederlands’ bekendste illusionist in De Theaterbakkerheij. Samen met zijn jongste zoon, comedian-illusionist Steven Kazàn, vormt hij een opvallend komische combinatie. Ze touren met hun theatershow ‘Alive and kicking’ door heel het land.

Dat Hans Kazàn ruim 45 jaar na zijn doorbraak nog steeds immens populair is werd meer dan duidelijk bij het optreden op Lowlands afgelopen zomer. De 1200 stoelen tellende zaal zat tot aan de nok toe vol en talloze festivalbezoekers konden er uiteindelijk niet meer bij. Al vanaf het eerste moment hing er een fantastische sfeer. Toen Hans het podium voor het eerst betrad, volgde een ovationeel applaus, waarbij de complete zaal “Hansie, Hansie!” bleef roepen. Volgens diverse journalisten, bezoekers en festivaldirecteur Eric van Eerdenburg gaven ze zelfs één van de beste Lowlands shows ooit.

Al vanaf zijn negende wist Kazàn dat hij goochelaar en illusionist wilde worden. In 1973 won Hans op 19-jarige leeftijd de eerste prijs tijdens de wereldkampioenschappen voor illusionisten in de Salles Pleyel in Parijs. Vanaf dat moment groeide Kazàn uit tot Nederlands meest beroemde goochelaar-entertainer en dat is Hans Kazàn nu, 45 jaar later, nog steeds! ‘Alive and kicking’.

Verwacht een dynamische theaterbeleving vol entertainment, interactie, bizarre trucs, maar vooral… héél veel humor. ‘Alive and kicking’ is een unieke show voor jong en oud waar het plezier vanaf spat!